BSK signerer ny spennende strekspiller. – Bækkelaget

BSK signerer ny spennende strekspiller.

Bækkelaget har vært på leting etter en ny strekspiller etter at det ble kjent at kaptein Kristian Rammel drar til Danmark neste sesong. Nå er erstatteren funnet i Langhus gutten Sander Rogne Myklebust. Strekspilleren kommer fra 1 divisjonsspill med Follo HK, og har tidligere representert Norges landslag på ungdomsnivå.

Jeg valgte BSK på grunn av spillerne, trenerteamet og egentlig hele pakka. Dette er også en god mulighet for å kunne utvikle meg, sier Myklebust.

Den unge strekspilleren legger heller ikke skjul på at han også i yngre år har lekt med tanken om å spille for BSK.

Jan «Proppen» Karlsson sier også at det var viktig for laget å styrke strekposisjonen når Rammel drar til Aarhus neste sesong.

Vi gjør denne signeringen for å styrke strekposisjonen etter at Rammel drar til Danmark. Også flytter vi opp Håkon Sætre for mer dekning, sier Karlsson.

Dermed vil BSK neste sesong ha en veldig lovende og spennende rekke på strekposisjonen med Aksel Strupstad (21 år) i spissen som den eldste av tre strekspillere.

Jeg gleder meg til å trene med en elitegruppe neste sesong, og jeg kjenner mange av gutta på laget, sier Myklebust

Myklebust har satt seg som mål å kunne etablere seg på laget i løpet av neste sesong, og å kunne bidra så mye som mulig.