Tom-Eirik Skarpsno om preseason og seriestart mot Bodø – Bækkelaget

Tom-Eirik Skarpsno om preseason og seriestart mot Bodø

 

Preseason er over for denne gang. Hvordan syntes du det har gått?

 

Litt som forventet. Litt opp og litt ned. Vi har gjort noen gode kamper, og noen dårlige. Vi har fått rullert mye på laget, og fått gjort mye av det vi skulle i forsesongen. Overall er jeg veldig fornøyd, men er veldig spent på hvordan vi står.

 

Er det en spesiell kamp du vil trekke frem?

 

Første omgang mot Runar var veldig bra. Da var det et bra forsvar, målvaktspill og gode kontringer. Kampen mot det Svenske laget i Skjærgårdslekene var også en god kamp.

 

Vi har blitt tippet på en 6 plass før sesongen. Hva tenker du om det?

 

Først og fremst hyggelig at folk tenker vi har blitt litt bedre enn i fjor. Samtidig vet jeg at ligaen kommer til å bli et rotterace. Når jeg ser hvem som er tippet bak oss kommer dette til å bli veldig tøft.

 

Nå åpner vi sesongen mot Bodø på søndag kl 18. Hva tenker du inn mot kampen?

 

Seriestarter er alltid litt spesielle, og Bodø er tippet lavere enn oss. Så vi går nok inn i kampen som favoritter på papiret. Samtidig er Bodø et godt hjemmelag. Så det blir ikke noe enkel kamp, men jeg tror ikke noen av de 22 seriekampene kommer til å bli enkle. Så det viktigste blir jo å sørge for at vi er tipp topp shape i forhold til kampen.

 

Se hele intervjuet og hva TES tenker om å spille i Ekeberghallen mot gamleklubben Haslum her: https://www.facebook.com/bskhandballelite/videos/307322983154858/