Vil fylle Ekeberghallen mot Haslum – Bækkelaget
Nicolai Wiik, Markus Fartum og daglig leder Nina Kristiansen ser frem til å spille i Ekeberghallen igjen. FOTO : Solfrid T. Nordbakk

Vil fylle Ekeberghallen mot Haslum

Søndag bør hele Bekkelagshøgda finne veien til Ekeberghallen kl. 18.00. Da er det Haslum som kommer på besøk. Et øst-vest oppgjør i Oslo-området. Noen av spillerne har fortid i Haslum og kjenner laget svært godt (Ruud Tovås, Skarpsno, Wiik).  Men dette blir ingen enkel kamp.

– De har en veldig sterk startoppstilling; to veldig gode kantspillere i Thomas Kristensen og Stian Brevik, et bra bakspillerbatteri fremover, samtidig som de har størrelse og fysikk bakover, sier Markus Fartum til Nordstrand Blad.

– Jeg har spilt mest for juniorlaget, selvfølgelig, men har fått noen kamper på A-laget, og har lyst til å ta poeng mot de selvfølgelig. Det er ekstra moro å ta to poeng mot gamle lagkamerater og gode venner, sier Wiik til Nordstrand Blad.

Les hele saken her.