BSK håndball elite møter studenter i 4 runde av cupen – Bækkelaget

BSK håndball elite møter studenter i 4 runde av cupen

Tirsdag 25 september skal elitelaget til BSK håndball på besøk til Domus Athletica for å møte OSI.

BSK gutta har spilt to gode kamper mot Glassverket, og Bergsøy. Begge de to kampene ble av det lettere slaget for Eliteserielaget som vant henholdsvis 16-38 og 21-35 på bortebane. Oslo studentene hadde også en grei skuring i første kamp mot Sylling hvor de vinner 10-32, men får det litt tøffere borte mot Kristiansund med en 28-32 seier i tredje runde av NM.

BSK og strekspiller Sander Rogne Myklebust hadde dette å si om 1 divisjonsklubben: «OIS er et sterkt lag med mange gode kvaliteter. Selv om vi er Eliteserie klubb skal vi passe oss for å ikke ta for lett på oppgaven og undervurdere OIS. Alt kan skje i cupen.»

Lagene har scoret henholdsvis 69 og 61 mål på 2 kamper. Så her må det være lov å håpe på en målrik og underholdene kamp.

Avkast i Domus Athletica er kl 1930.