Tap mot Kolstad i deres nye arena – Bækkelaget
Henrik Ruud Tovås fikk bestemannsprisen. Foto : Paul Fekjær

Tap mot Kolstad i deres nye arena

Hjemmelaget inviterte Bækkelaget til fest i Kolstad Arena. Lagene følger hverandre tett, men forskjellen mellom de to kommer frem der hjemmelaget setter forsvaret og bortelaget ikke gjør det. Kolstad får i tillegg ekstra hjelp av målvakt Rismark som står solid gjennom hele kampen, og kan dermed gå til pause med en ledelse på 8 mål (19-11).

Bækkelaget har dessverre ikke dagen, og der Kolstad har stang inn – har BSK stang ut. Hjemmelaget fortsetter å øke ledelsen ut i andre omgang. Kampen blir egentlig aldri spennende etter at Kolstad drar fra, og Bækkelaget må hakket opp når de møter Drammen til uka. Kampen ender 35-23.

Henrik Ruud Tovås får banens beste for Bækkelaget, og William Aar tar med seg sin tredje bestemanns-premie for Kolstad. Hele 2200 tilskuere fylte den nye arenaen.

Tom-Eirik Skarpsno har dette å si til Nordstrand Blad :

Vi har et lag på papiret som kan matche Kolstad, men i den fasen vi er inne i nå, så er vi rett og slett ikke gode nok. Hadde jeg visst svaret på det, så skulle vi gjort noe med det. Jeg er et spørsmål selv i forhold til hvorfor vi ikke får mer ut av mannskapet per dags dato. Ofte er det jo sånn at dere journalister ser på tavla, jeg skjønner jo det, samtidig er det mange ting som er ganske bra, og så faller det litt sammen når vi brenner syvmeterne, når Tormod brenner to sjanser, hadde vi satt de så hadde vi vært med helt inn. I stedet for at det er to, så er det åtte. Det er veldig små marginer, men det vi snakker mest om, er egentlig det mentale.

Vi spiller uten den nødvendige selvtilliten og pondusen og så blir det litt sånn «nå skjer det igjen», og så ruller bare snøballen, den blir bare større og større. Og så ser det forferdelig stygt ut, og i andre omgang er det bare om å gjøre å bli ferdig med matchen. For vi er liksom ikke med. Det er ikke en tilfeldighet lenger, for nå har det vært flere skudd i siden på båten vår. Vi tar inn vann, for å si det rett ut.

Hva tenker du på, da?

Det er først og fremst det defensive arbeidet sammen med målvakts-spillet som ikke er godt nok. Der har vi ikke klart å finne koden for å få de enkle kontringsmålene og den biten der, og så varierer vi for mye i angrepsspillet. Det er klart at det er ikke å forvente at Aksel Strupstad, Roald Lien og de unge spillerne skal dra lasset, det er Patriksson, Hauge, Sundal som må levere litt bedre enn de har levert hittil. For vi har ikke så bra lag at vi på en måte ikke kan være på topp og så vinne kamper i eliteserien.