Flott seier mot Drammen 29-22 – Bækkelaget
Foto : Paul Fekjær

Flott seier mot Drammen 29-22

Det ble en viktig seier i Ekeberghallen og viktige poeng. Kampen startet jevnt og BSK bommet på flere 100% sjanser og kunne vært i en klar ledelse. Utover i første omgang klarte likevel BSK å dra i fra med en god Markus Fartum på høyrekanten (5 mål) og en sterk Aksel Strupstad på strek (også 5 mål). BSK var foran med 16-11 til pause.

Utover i annen omgang kom BSK virkelig i fin flyt og økte ledelsen til 21-12 etter 10 minutter. Emil Midtbø Sundal ble toppscorer med 7 mål hvorav ett på 7-meter. (både Sundal og Hauge bommet på 7-metere). Ledelsen så ut til å holde seg men så ble det mer stress og Drammen (uten Johannes Hippe som fortsatt er ute med skade) kunne knappe innpå ledelsen. Snart var den nede i 3 mål på 25-22. Men BSK rote ned spillet og presterte å dra ifra på slutten til imponerende 29-22. Kampfakta finner du her.