Uavgjort på Elverum, men nesten seier.. – Bækkelaget
Hauge ble toppscorer. Arkivfoto : Paul Fekjær

Uavgjort på Elverum, men nesten seier..

En jevnspilt og spennende kamp på Elverum idag. Lagene følger hverandre og Elverum er to foran til pause med 19-17.

Tom-Eirik Skarpsno har denne kommentaren etter kampen : «Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen av kampen. Første omgang bra offensivt – og bedre defensivt i andre. Vi roter jo bort ett poeng i siste sekunder der, men sterkt å spille oss til poeng i Terningen».

Og meget nær to poeng var det når BSK leder med ett i sluttsekundene og greier å bryte Elverums angrep da det kun er ca. 10 sekunder igjen. Men ballen bli kastet mot åpent Elverum-mål, det er bare synd at dagens beste spiller på Elverum, Morten Nergaard, kommer løpende og redder. Han rekker også å få ballen opp i angrep slik at BSK stopper det angrepet med en smell som gir rødt kort og dermed også 7-meter. Og det ender 32-32.

Tormod Hauane får bestemannsprisen med sine 6 mål. Nicolay Hauge har 6 spillemål og en 7-meter, men desverre ikke kald nok i sluttsekundene. Aksel Strupstads røde kort betyr vel at han må stå over en kamp. Uttellingen på langskuddene kunne vært bedre, men poeng på Elverum er uansett bra å få med seg !

Kampfakta her