BSK møter ØIF Arendal i Nordstrand Arena – Bækkelaget
Emil foran nye Nordstrandhallen. Foto : Solfrid T. Nordbakk

BSK møter ØIF Arendal i Nordstrand Arena

Søndag kl 18.00 er Emil Midtbø Sundal tilbake på gamle tomter når Marinko Kurtovic og serieleder ØIF Arendal kommer på besøk.

– Det er Nordstrand jeg har spilt for fra jeg ble født  til jeg ble seniorspiller. Det har jo alltid vært pratet om ny hall fra jeg spilte her. Så det skal bli gøy å spille her, sier Midtbø Sundal til Nordstrand Blad.

Samarbeidet mellom BSK og Nordstrand har fått i stand en dobbeltkamp på søndag. Nordstrand damer , som er i annen divisjon, møter Os kl. 14.00. Damelaget ligger i øyeblikket på en femteplass med fem poeng, mens Os foreløpig ligger sist uten poeng.

BSK ligger på en en 7. plass i eliteserien , men kommer til kampen etter uavgjort mot Elverum og seier mot Drammen og vil ikke at ØIF Arendal skal få det lett på bortebane.

Emil håper på å se mange på tribunen søndag. Han er kontaktlærer på Munkerud skole, og håper at mange av elevene kommer.

– Jeg vet det kommer en del fra klassen. Jo flere som møter opp, jo mindre lekser får de. Så vi får se da, sier han spøkefullt til Nordstrand Blad.

Les hele artikkelen her.