ØIF Arendal tok poengene i en jevn kamp – Bækkelaget
Tormod Hauane scorer i søndagens kamp. Foto : Paul Fekjær

ØIF Arendal tok poengene i en jevn kamp

Det ble en jevn kamp i Nordstrand Arena søndag kveld. BSK kom foran på 4-2 og 8-5 og da tok Marinko Kurtovice timeout. Etter det var det helt jevnt mot pause da det stod 14-13 til hjemmelaget. Nikolai Wiig gjorde noe fine redninger, men det var vanskelig å stoppe noen av ØIF’s spillere, blant annet Erik Heia Pedersen som scoret åtte mål.

Utover i annen omgang var det like jevnt og etter 10 minutter stod det 20-20. Derfra og ut fikk ikke BSK like god uttelling og Arendal dro litt og litt ifra og hadde 4 mål når det var gått 20 minutter. Emil Midtbø Sundal ble igjen toppscorer med 10 mål på 18 skudd. Han fikk også bestemannsprisen. Han reduserte til 28-30 da det var igjen to minutter, men i neste angrep ble det ikke en avslutning med mål og muligheten for utlikning var borte. Emil fikk inn et mål i siste sekund men da var allerede kampen avgjort til Arendals fordel og 29-31.

– Det er alltid surt å tape håndballkamper, men det er en mye bedre følelse å tape her enn vi gjorde mot Haslum og Kolstad. Nå ser vi ut som et lag og kjemper bra, det er mange ting å glede seg over. Det er tross alt et lag som ikke har tapt ennå i år vi møter, og vi fighter dem helt inn til døra, sier Skarpsno til Nordstrand Blad.

Dette var den aller første eliteseriekampen som ble arrangert i Nordstrand Arena, og det ga mersmak for BSK.

– Jeg synes det er et flott anlegg. Det var okei med folk og vi har også et samarbeid med Nordstrand , så jeg synes det er naturlig at vi spiller noen kamper her. Og for min del må vi gjerne spille her flere ganger. Jeg gleder meg allerede til neste gang. Jeg sier ja takk, jeg, smiler Skarpsno.

Akkurat det er Nordstrandgutten Sundal helt enig i.

– Jeg vil gjerne ha noen flere her. Vi skal i hvert fall ha semifinalen i cupen og en seriekamp til, sier toppscoreren.

Les hele saken i Nordstrand Blad

Fakta fra kampen her