Bækkelagets landslagsspillere – Bækkelaget
På landslaget : Markus Niva, Mads Falck Rekstad, Marcus Støen Fredriksen, Hans Gran, Henrik Jevnaker, Nikolai Wiig og Fabian Sandven. Foto : Solfrid T. Nordbakk, Nordstrands Blad.

Bækkelagets landslagsspillere

Syv spillere har vært på landslagssamlinger. Fabian Sandven og Nicolai Wiig var i Ungarn forrige uke pår en fellessamling med rekruttlandslaget, og for juniorene sin del ble det en seier og ett tap mot vertsnasjonen.

Markus Niva, Mads Falck Rekstad og Marcus Støen Fredriksen dro på sin side til Romania for å spille firenasjonersturnering med ungdomslandslaget (LM00). I Romania endte det med 29-33 tap for Sveits, 27-22 seier over Russland, og så 29-36 tap for Romania.

Hans Gran spiller på guttelandslaget (LM02) sammen med Henrik Jevnaker, og under landslagssamlingen i Herning i Danmark målte de krefter mot danske Ikast. Den endte med 26-20.

Tom-Eirik Skarpsno, er fornøyd med rekrutteringen av landslagsspillere i klubben.

– Vi har hatt mange unge talentfulle spillere og noen av de spiller nå i blant verdens beste klubblag og i Danmark. Så vi har fortsatt en lysende framtid med tanke på talentene, og så håper vi å se mange av de yngre landslagsspillerne på elitelaget vårt i løpet av noen sesonger. Men klarer vi å forvalte de og ta vare på de på en god måte, har vi i hvert fall sikret rekrutteringen og etterveksten på elitelaget noen år framover, mener Skarpsno.

Les hele saken i Nordstrands Blad