Seier i Sandefjord 34-31 – Bækkelaget
Foto : Paul Fekjær

Seier i Sandefjord 34-31

Det ble to poeng mot Runar og 34-31 etter 16-14 ledelse til pause i Sandefjord.

Tom-Eirik Skarpsno kommenterer kampen slik : seier i en Berg og dalbanekamp. Det svinger veldig men vi er generelt veldig fornøyd med kontra og angrepsspillet vårt. 34 mål mot Runar som har en av elitens beste målvakter. Honnør til hele laget for en god lagseier. Mange som bidrar i korte og lengre perioder. Sundal lager mange mål og går i front angrepsmessig. Utover det er vi svært fornøyde med 2 poeng i hvalfangerbyen.

Emil Midtbø Sundal blir igjen toppscorer med 11 mål og får bestemannsprisen. 7 mål på Aksel Strupstad og 5 på Fredrik Løvberg.

Les kampfakta her

Onsdag er det ny seriekamp og det Halden som kommer på besøk. Møt opp i Ekeberghallen kl. 18.30 !