Jevn kamp mot Halden, men desverre 30-31 i hjemmekampen – Bækkelaget
Aksel Strupstad er en sterk strekspiller. Foto : Paul Fekjær

Jevn kamp mot Halden, men desverre 30-31 i hjemmekampen

Bildet : Aksel Strupstad er sterk på strek og kjemper i forsvar. Han får også ballen når det gjenstår 4 minutter og rusher inn til 30-30. BSK fikk da flere sjanser til å gå i ledelse og sikre seg ihvertfall ett poeng, men det blir ingen treffere i sluttminuttene. Istedet setter Halden inn 30-31 og kan juble for seier.

Det er full fart fra start og det er scores begge veier i stort tempo til 9-9 ved halvspilt omgang. Emil Midtbø Sundal bidrar med 14 mål idag hvorav 3 fra syvmeter. Han fikk også bestemannsprisen. BSK klarer så å dra i fra til 14-9 etter 20 minutter. Men seks minutter senere er Halden hakk i hel med 15-14. Hauge bidrar med 6 mål idag og BSK kommer igjen foran med 19-14 som blir pauseresultatet. Nikolai Wiig står en bra første omgang.

I annen omgang kommer Halden tilbake og kommer ajour på 19-19. Nilsen-Nygaard scorer 8 mål og blir Haldens beste. Kampen er deretter jevn , men Bilov-Olsen kan sette inn seiersmålet i sluttminuttet.

– En utrolig unødvendig kamp å tape, sier Skarpsno til Nordstrand Blad.