Elverum var bedre i semifinalen – Bækkelaget
Foto : Paul Fekjær

Elverum var bedre i semifinalen

Så var NM over for BSK. Elverum var rett og slett bedre idag. De scoret 21 mål før pause og det er nok i meste laget. Det stemte ikke for gutta idag og etter ti minutter stod det 5-10 til bortelaget. Da hjalp det ikke at Emil banket inn flere mål. Apelgren sa før kampen at BSK hadde en god skytter som de måtte regne med en del mål ifra og de måtte bare satse på at det ikke ble 12 av 12 men kanskje 7 av 12 skudd i mål. Det ble 8 av 14 ifølge NHF’s statistikk.

Elverum økte til 17-9 etter vel 20 minutter men BSK hadde en god periode og reduserte til 17-21 til pause. Det holdt 5 minutter i annen omgang (18-22) før Elverum fikk overtaket og økte til 27-19 etter 11 minutter. Elverum fortsatte i samme stil og på slutten satte Skarpsno på de yngste spillerne. De fire siste målene var fine avslutninger fra Johnsen, Hauane, Orning og Sandven. Tavla viste til slutt 26-37 og Elverum kan spille finale i Spektrum i romjula mot Halden.  Emil Midtbø Sundal og Magnus Fredriksen fikk bestemannsprisene.