Seier mot Falk Horten – Bækkelaget

Seier mot Falk Horten

Etter flere kamper med tap, og slett forsvarsspill var det klart for at BSK skulle ta i mot Eliteseriens bunnlag Falk Horten. De gule endene kommer til kampen med 2 stygge resultater hvor man slipper inn 77 mål over 2 kamper.

Fokuset på treninger i den siste tiden har vært forsvar. Sier Skarpsno før kampen.

Forsvarsmessig satt det også bedre for gutta fra Bækkelaget, og ikke minst keeper Henrik Ruud Tovås som står en fantastisk kamp mellom stengene. Ruud Tovås blir utnenvt av juryen til banens beste.

Kampen starter bra for BSK, og de gule er tidlig oppe i en 5-1 ledelse takket være Fabian Sandvens 4 mål innen ni minutter er spilt. Deretter våkner Falk Horten mer og mer opp, og knapper innpå ledelsen til Bækkelaget midtveis i første omgang, og det står likt. Så takker BSK for seg, og Falk Horten kommer aldri nærmere en 2 mål. Ved kampslutt vinner BSK med siffrene 31-26.

Toppscorer i kampen blir Fabian Sandven med 8 kasser.

Kampens toppscorer Fabien Sandven. Foto: Ulrik Rød