Knepen seier mot Bodø – Bækkelaget

Knepen seier mot Bodø

Andre søndag i advent var det klart for oppgjør mellom Bækkelaget Håndball Elite og Bodø HK. For en berg og dalbane av en kamp det skulle bli for begge lag.

Kampen starter med at lagene følger hverandre tett, men ca midtveis i første omgang begynner Bodø sakte å stikke i fra. Det begynner å se veldig mørkt ut for BSK, og det blir mye tekniske feil fra de gule og blå i den siste del av første omg. Bodø leder dermed 13-20 når det er 1 min igjen av første omgang, men med litt flaks og gode ferdigheter fra Aksel Andre Strupstad, og Joakim Patriksson klarer BSK å knappe inn 2 mål før fløyta blåses av for pause.

Det virket som de 2 scoringene før pause var en god vitamin innsprøytning for Endene fra BSK. For gutta kommer ut i 100 fra pausen, og setter 3 strake reduseringer før Bodø klarer å sette en ball i mål. Dermed viser scoringstavla 18-21, og BSK har fått kontakt med Bodø igjen.

Mye rot preger andre omgang, og det blir mye frem og tilbake om hvem som har gode perioder. Etterhvert kommer BSK helt oppe i bodøværingene, og når kl viser 52 minutter setter Markus Fartum det som skal vise seg å bli vinnermålet til 30-29.

For det scores ikke flere mål i de resterende 7 minuttene av kampen. Mye av det er takket være Ruud Tovås som har 4 redninger på slutten av kampen. Dermed blir begge poengene igjen i Oslo, og BSK klatrer opp til en 7. plass på tabellen.

Banens beste blir Aksel Andre Strupstad som scorer 7 mål for BSK.