Tap mot Haslum, men Skarpsno i Wall of Fame – Bækkelaget
Foto : Paul Fekjær

Tap mot Haslum, men Skarpsno i Wall of Fame

Det var ingen stor kamp i Nadderud Arena der Haslum ganske fort dro ifra og hadde 16-10 etter et kvarter. Det ble for mange brente sjanser og tekniske feil så Haslum økte til 18-11 til pause. Nicolay Hauge ble toppscorer med 6 mål og fikk bestemannsprisen. Strupstad er sterk på strek og setter inn 5 mål. Sandven var offensiv og satte inn 4. I annen omgang reduserte BSK Haslums ledelse men kom aldri nære og Haslum vinner 32-26.

For Haslum scorer Epland 7, Kristensen og Brevik 6. Kampfakta her.

Før kampen fik Tom-Eirik Skarpsno heder å ære ved å bli innlemmet i Wall of Fame, kun en var blitt medlem før han, Erlend Mamelund. Tom-Eirik var i Haslum-systemet i 15 år og tok godt vare på både elite- og junioravdelingen.