Eliteseriens toppscorer signerer for 2 nye år – Bækkelaget

Eliteseriens toppscorer signerer for 2 nye år

Emil Midtbø Sundal er klar for 2 nye år i Bekkelaget Håndball Elite. Den nye kontrakten til høyrebacken vil strekke seg til sommeren 2021.

– Godt fornøyd med at det endelig er på plass. Det er her jeg har spilt siden jeg var 16 og da ligger det an til at jeg spiller her fram til jeg legger opp/trapper ned. Grunnen til at jeg signerer for 2 år er at da har jeg en kontrakt som varer like lenge som TES og det gir en forutsigbarhet for både klubben og meg. Har troa på at vi kan få et godt lag neste år, men da er vi først og fremst avhengig av å prestere bedre i andre halvdel av sesongen enn det vi har gjort så langt. Sier Midtbø Sundal.

Emil Sundal mot Haslum. Foto: Ulrik Rød

Spilleren har levert godt i flere år nå for BSK HE, og har toppet det hele med å bli kåret til årets spiller i Eliteserien 2017/2018. Storscoreren ligger an til også i år til å bli toppscorer i Eliteserien med 97 mål på 13 kamper.

– Emil har jo vært en av våre bærebjelker siste sesonger. Han er garantist for mange mål og i h-bak posisjonen er han en av ligaens mest målfarlige spillere, så vi i Bsk er veldig fornøyd med å sikre oss han for de neste sesonger. Det er alltid viktig med kontinuitet i stammen av laget. Dette betyr at en brikke (av flere) er på plass, noe som gjør at vi kan jobbe videre for å utvikle laget videre de kommende sesonger. Sier Skarpsno

Hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno er fornøyd med ny kontrakt på lagets toppscorer. Foto: Ulrik Rød

 

 

 

 

 

 

 

 

En ordentlig glad nyhet for alle med gule og blå hjerter at lagets kaptein har forlenget med klubben.