To poeng mot Kolstad – Bækkelaget

To poeng mot Kolstad

Onsdag møtte BSK håndball elite et Kolstad lag som har kjempet i toppen gjennom hele sesongen, og ligger på en andre plass i Eliteserien. Mange hadde ikke troen på guttene fra Bækkelaget, og at dette skulle bli en tøff kamp for de gule og blå. Det skulle heller vise seg at BSK har jobbet godt gjennom pausen som har vært.

BSK og Kolstad følger hverandre veldig tett gjennom hele kampen. BSK jobber seg opp noen ledelser underveis, men Kolstad tetter stadig luken. På stilligen 22-22 i andre omgang får endelig BSK en luke som de klarer å holde hele kampen. Kampen ender tilslutt med en 27-25 seier til de gule «ducksa». Banens beste og toppscorer med 7 scoringer blir Tormod Hauane.

På søndag er gutta klare for kamp Drammen.

Hovedtrener Skarpsno var førnøyd med kampen:

«Jeg synes vi gjør en av våre beste kamper i år». Sier Skarpsno med et lurt smil. «Bra målvakt og kontra som er litt av vårt DNA. Veldig bra for oss at vi kan vise for oss selv at vi kan, så de beste også.»

BB Tormod Hauane var også fornøyd med lagets og egen innsats:

«Godt å komme i gang igjen, og spesielt med en perfekt start! Synes vi presterer ganske bra mot et sterkt lag. Viser litt mer vilje, innsats og kriger bedre enn vi har gjort i mange andre kamper i sesongen. Det er fortsatt mye som må forbederes i spillet, men synes vi fikk til mye av det som vi skal være gode på, forsvar, målvakt og kontringer. For min egen del så var det deilig å få mange baller å jobbe med, og da er det deilig at flesteparten går i mål. Så alt i alt jevnt over ganske bra kamp for min egen del. Så fornøyd med egen prestasjon, men aller viktigst er seier og 2 poeng i en tøff kamp!»