36-28 og to viktige poeng mot Nærbø – Bækkelaget

36-28 og to viktige poeng mot Nærbø

Dagens seier var nok til at BSK kom seg vekk fra kvalikplass. Den overtok Haslum etter tap mot Elverum (27-42) , mens BSK kom ajour med Nærbø. Det var en fin start på kampen til tross for noen bortkastede angrep. BSK opparbeidet seg nemlig en 9-2 ledelse etter 10 minutter, med gode bidrag fra Sandven, Hauge , Strupstad og Sundal. Etter hvert kom Nærbø mer inn i kampen og etter 20 minutter stod det 11-8. Med unntak av en periode der BSK tok ut keeperen, så spilte BSK bra håndball og økte igjen ledelsen til syv mål og 19-12 til pause.

5 minutter ut i annen omgang hadde Nærbø redusert til 22-14, men der lå det resten av kampen, på 4-6 måls ledelse for BSK. På slutten kunne BSK igjen øke ledelsen etter fine redninger av Ruud Tovås og tre kjappe mål av Sandven. Kampen ender 36-28.

Fabian Sandven fikk bestemanssprisen etter 8 scoringer. Sundal scoret 9 og Hauge 7. Se mer info fra kampen her.

Foto : Paul Fekjær