Keepertalentet klar for to nye år – Bækkelaget

Keepertalentet klar for to nye år

Nikolai Wiig har signert en ny kontrakt med Bækkelaget Håndball Elite. Målvakta som ble hentet til BSK før sesongen 17/18 har skrevet under på en avtale som vil vare i to år.

– Har valgt å signere for Bækkelaget nok en gang fordi jeg tror jeg kan utvikle meg videre i dette gode treningsmiljø. I tillegg syns jeg det Tom-Eirik Skarpsno har på gang er spennende og har troen på at vi kan gjøre det bedre neste sesong. Sier Wiig på spørsmål om hvorfor han har valgt å signere ny kontrakt.

Foto : Paul Fekjær

Tom-Eirik Skarpsno er fornøyd med å signere en ny avtale med keepertalentet.

– Han har vært i god utvikling de siste to årene med BSK. Han er en ung målvakt med et uforløst potensial. Med framtiden foran seg. Stort sett et fast innslag på LM98. Stor og stående målvakt som vi sannsynligvis bare har sett bruddstykker av hva han kan levere i Eliteserien.

 

Foto : Ulrik Rød
Foto : Paul Fekjær