Fredrik Løvberg skriver under ny avtale – Bækkelaget

Fredrik Løvberg skriver under ny avtale

Fredrik Løvberg er klar for to nye år i Bækkelaget håndball elite. Løvberg har spilt nesten hele sin håndballkarriere i BSK, og vil være en viktig bidragsyter på A laget i årene fremover. Løvberg var selv med å vinne sølv i Eliteserien i 2016/2017 sesongen, og har 21 scoringer så langt i sesongen.

– Jeg kan ikke tenke meg en hverdag uten å jazze med Pajen og nicoball (Hauge) i garderoben. Foruten Nordstrand er BSK den eneste klubben jeg har spilt for, og det er ikke noen annen klubb jeg heller vil vinne medalje med. Vi har en god miks av unge/eldre spillere. Mange som kommer til å ta store steg, så jeg har klokketro på at en medalje er rett rundt hjørnet. Sier Løvberg.

Foto: Ulrik Rød

 

Dette hadde Tom-Eirik å si om det som blir nesten sett på som en veteran i BSK troppen.

– En bunnsolid gutt og håndballspiller. Flasket opp i BSKs 97 årgang sammen med bl.a Magnus Rød er Løvberg er en av de kontinuitets bærerne som driver og har drevet BSK framover på banen. I han får vi 100% alltid.

Foto: Ulrik Rød