BSK klar for sluttspill – Bækkelaget

BSK klar for sluttspill

Etter en jevn kamp mot Fyllingen ble det til slutt to poeng. BSK ledet 17-13 til pause men Fyllingen kom tilbake og var en stund foran , men en god avslutning ga en viktig seier. Tre lag endte på 21 poeng. Nærbø og Halden var de to andre. En innbyrdes tabell gir da Nærbø syvende plass (5 poeng), BSK åttende plass og sluttspill (4 poeng) og Halden niende plass (3 poeng).

Bestemannsprisen gikk til keeper Nikolai Wiig. Elverum og ØIF Arendal gjorde opp om seriemesterskapet og den kampen endte uavgjort på Elverum noe som var nok til at ØIF Arendal ble seriemester. De fikk da valget mellom nummer 7 og 8, Nærbø eller BSK. Marinko Kurtovic ville helst ikke møte BSK og valgte Nærbø. Elverum fikk da valget mellom Kolstad og BSK og valgte BSK. Da blir det best av tre kamper med start den 27. mars (første kamp på Elverum).

Kampinfo her