Bækkelagsgutten Niva signerer proffkontrakt – Bækkelaget

Bækkelagsgutten Niva signerer proffkontrakt

Markus Niva som har vært hele sitt liv får signert kontrakt med BSK håndball elite. Stortalentet signer en avtale som vil vare i 2 år. Niva har levert på G18 og i andre divisjon denne sesongen. Høyrekanten har scoret 81 mål i andre divisjon på 13 kamper, og er dermed lagets toppscorer i ligaen. Niva har også opp gjennom årene spilt flere kamper på aldersbestemte lag, og var tatt ut til landslagssamling forrige helg.

 

Selv hadde han dette å si:

– BSK ble et naturlig valg ettersom jeg er veldig glad i klubben. Jeg har vært her hele livet, og kjenner spillerne, trenerne og andre folk rundt klubben godt. I tillegg har BSK en veldig seriøs treningsgruppe bestående av mange unge spillere med de samme ambisjonene som meg selv, så jeg er sikker på at jeg kommer til å ha en god utvikling her.

Foto: Ulrik Rød

– Ungt talent fra BSK som tar steget opp i eliten. Høyrekantspiller som er ekstremt dedikert og bra trent.  Store ambisjoner med håndballen, noe som passer godt inn i BSKs tanker. Han vil danne duo på høyrekanten med Markus Fartum, et ungt og meget talentfullt team. Sier Tom-Eirik Skarpsno om sin nyeste signering.