Veteranen signerer ny kontrakt – Bækkelaget

Veteranen signerer ny kontrakt

Nicolay Hauge signerer ny kontrakt med BSK HE som vil gå over to år.  Veteranen vil bli viktig for det unge laget med sine erfaringer og rutiner. Lagets playmaker har scoret nest flest mål i Eliteserien for de gule og blå med 78 scoringer på 20 kamper.

– Trives godt i klubben, og liker den retningen TES har ambisjoner om å føre laget til. Vært med fra starten med BSK Håndball Elite, med mye bra resultater. Litt trøblete sesong i år, men ser frem til å vise potensialet som ligger i laget til neste sesong. Selv etter en lang håndballkarriere er jeg fremdeles sulten på utvikling og nå nye mål. Mye bra ungutter som mann matches med hver dag på trening. Veldig fin gjeng å være med. Sier Hauge.

Foto: Ulrik Rød

– Nikolay har vært vår faste playmaker de siste sesongene. Hna var bl.a med å ta sølv i ligaen for noen år side.  Han har veldig stor erfaring som mangeårig elitespiller.  Hans erfaring nyter de unge lovende guttene i laget. I sesongen 2018/19 vært en av BSKs viktigste brikker.  Og når Hauge er motivert for videre satsing var valget enkelt for BSK å forlenge hans avtale. Sier Skarpsno om en av sine mest erfarne spillere.

Foto : Paul Fekjær
Foto : Paul Fekjær