Oscar Lysgård til BSK Elite – Bækkelaget

Oscar Lysgård til BSK Elite

Oscar Lystgård har kommet til en enighet med BSK Elite om en 2års avtale.

Avtalen trer i kraft 01.juni og Oscar blir å se i gult de kommende to sesongene.

– Det er en spennende ung spiller som søker nye utfordringer hos oss. Han har en del “unorske” kvaliteter bl.a. i duellspillet som gjør han til en litt annerledes spiller. Han har bra fart og punch i spillet sitt, sier trener i BSK Elite Tom-Eirik

 

Oscar har i all sin hittil relativt korte håndballiv spilt i Haslum IL og Haslum HK, men var selv klar for noen nye utforinger og et nytt miljø.

– Jeg har hatt et rikt håndballiv i Haslumsystemet gjennom mine ungdomsår og mine første år som seniorspiller. Dessverre har jeg slitt litt med skader denne sesongen, så den har ikke blitt helt som jeg hadde håpet på, men jeg er “frisk” igjen nå og megaklar for en ny og bedre sesong på andre siden av byen, sier fotrappe Oscar som ved siden av håndballen studerer maskiningeniør ved Oslo Met

 

Oscar vil danne en delvis ny og spennende bakspillerrekke i BSK Elite, sammen med bl.a. Kjente BSKnavn som Emil Sundal, Nikolay Hauge og Trym Johnsen.

 

Hvorfor var det et naturlig valg for deg å søke mot BSK Elite?

– For det første så kjenner jeg Tom-Eirik litt fra før og vet at han vil være en god trener for meg som vil hjelpe meg til å utvikle meg videre. I tillegg er BSK en klubb som har et ungt, fremadstormende lag med masse potensiale som jeg tror kan bli veldig bra i årene som kommer.

 

BSK Elite vil ytterligere offentliggjøre noen nye spillere i tiden som kommer, og trener Skarpsno kommenterer det slik:

– Vi har jobbet med å fornye neste års spillerstall på en fornuftig måte. Det ligger i vårt DNA å jobbe med unge talenter og gi de mulighetene til å utvikle seg og gro i klubben.  Dette betyr at vi må slippe de til.  Den jobben “Proppen” gjorde og lag grunnlag for i forhold til dagens stall må gjøres også for framtiden. Det er iallfall 100 % sikkert at ting ikke gjøres av seg selv, utdyper Skarpsno

 

Oscar blir en av de nye brikkene blant neste års bakspillere, vi ber Skarpsno utdype det videre.

– I tillegg til at vi ønsker å være et vekstrom for unge spillere har vi også ambisjoner om å ta noen steg som lag. Når vi mister noen rutinerte så må vi også ha inn noe nytt som har erfaring, og ikke minst kan være forbilder og veiledere for den kommende generasjonen, svarer Skarpsno som drar litt på det.

 

Her gjelder det vel å følge med på BSK Elites hjemmeside de kommende dagene.  Vi kan røpe såpass at vi slipper enda en nyhet i helgen.

 

Velkommen til oss Oscar!