BSK-gutten signerer – Bækkelaget

BSK-gutten signerer

Bækkelaget håndball elite har signert BSK-gutten Christian Ekeberg på en et års kontrakt med klubben. Spilleren var mye med på laget i fjor, og spesielt mot slutten av sesongen. Den unge venstre vingen har tatt store steg gjennom sesongen.

– Det er stas å få spille i moderklubben, og kunne bidra. Jeg begynte å spille håndball i BSK når jeg var 6-7 år gammel, og siden har det bare vært BSK. Sier Christian Ekeberg. Jeg kjenner klubben godt, og vet hva vi står for med tanke på utvikling av unge spillere. Man kan se flere eksempler på spillere som har fått sjansen i ung alder, og har lykkes i utlandet.

Hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno hadde dette å si om sin lynving:

Ekeberg er en vaskeekte BSK-gutt, som har gått gradene i gult. Han er en kjapp og teknisk kantspiller, som hittil har stått litt i skyggen av gode spillere som Løvberg og Hauane. Planen er at Ekeberg danner et lokalt ungt talentfullt og sultent kantpar med Løvberg. Det har vi full tiltro til skal bli en god duo i eliten. Sier Skarpsno.