NM kamp mot Kjelsås – Bækkelaget

NM kamp mot Kjelsås

21 august kaster BSK håndball elite i gang sesongen borte mot Kjelsås. BSK hadde god driv i fjorårets NM, men det ble en stopp mot Elverum i semifinalen. Oslo klubben Kjelsås spiller til vanlig i 2 divisjon.

Det jeg vet er at Kjelsås er nyopprykket 2.div. Alle kamper skal tas seriøst, også de første kampene i NM. Vi har kommet greit i gang med skjærgårdslekene. Men fortsatt endel å gå på med å få spilt inn de nye og de som har vært skadet. Offensivt ser det bra ut mens defensivt er det endel å jobbe med fortsatt. Vi er ikke helt klare enda, men det nærmer seg og vi gleder oss. Sier hovedtrener Skarpsno.

Kaptein og høyreback Emil Sundal støtter opp treneren sin om at man må jobbe hardt, og ikke ta lett på motstanderen i andre runde av cupen.

Ingen anelse om laget vi møter, men vi må være forberedt på at vi møter et lag som et skikkelig tent og som har ingenting å tape. Laget ser fint ut. Vi må jobbe med å bli mer stabile, spesielt bakover. Får vi det til å sitte så kommer publikum til å få se et lag med mye fart og tempo, og som vil score mye mål. Det skal bli godt å starte sesongen og bli ferdig med oppkjøringen. Nå har vi fortsatt noen uker på oss før første seriekamp, men jeg forventer at vi er på fra første sekund mot Kjelsås.