Ny høyreback på plass – Bækkelaget

Ny høyreback på plass

BSK håndball elite signerer en ny høyreback på tampen før Rema 1000- ligaen starter. Jon Reistad blir den kommende sesongen en Duck, og har tidligere spilt for Bærumsklubben Haslum.

Den 194 cm høye spilleren har tidligere vært en attraktiv spiller for flere av toppklubbene i Norge, og var virkelig «Hot» på markedet etter en kanon sesong i 2016/17 sesongen med 109 mål på 21 kamper. Etter et års pause for håndballen er han klar for BSK:

«Jeg var på et par treninger med BSK i fjor, men slet litt med å få tid til håndball ved siden av bachelorskriving. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av gutta og BSK som klubb. Så tenkte det vil vært spennende å prøve noe nytt!» Sier Reistad om hvorfor han har valgt BSK.

Hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno er strålende fornøyd med signeringen av en ny høyreback til klubben:

«Vi prøver å ha dobbel dekning i alle posisjonet. Det blir et tilskudd til Sundal både for å få hvilt han og mtp det defensive. Også er det fint å ha to høyre bakspillere på trening. Jon er en annen type enn Sundal – mer halvdiatansespiller. Tiden vil vise om han kan passe inn i årets BSK lag.»