Ståa før seriestart – Bækkelaget

Ståa før seriestart

Før seriestarten mot nyopprykkede Follo HK har vi tatt en prat med hoved-, assistenttrener og kapteinen. Hør hva de hadde å si om den kommende sesongen i Rema 1000-ligaen.

Hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno

Hvordan har pre-season sett ut for laget? Forsesongen har vært helt klassisk på det jevne. Endel bra kamper og endel mindre bra. Ellers har det går bra mtp skader og annet. Vi føler oss ganske ajour til sesongstarten

Hvordan har de nye signeringene sett ut? Lukas er jo en klassespiller ingen tvil om det. Ellers så har Oscar også gjort sakene sine bra hittil. En annen type enn de vi har. Niva har akkurat kommet tilbake fra skade. Det er vi glade for

Har vi satt en målsetting foran årets sesong? Vi har målsetning om å levere en jevnere og bedre sesong enn i fjor. Samtidig så er det en meget tøff liga. Vi kan slå alle og tape for alle i samme uke.

Hvorfor skal folk ta turen til hjemmekampene denne sesongen? Vi vil jo gjerne som hovedstadens eneste elitelag på herresiden i norsk håndball vise oss fra en bra side. En god miks av lokale unge sultne talenter og rutinerte ringrever, håper vi kan gi valuta for pengene.

Assistenttrener/spiller Lukas Karlsson

Hvordan føler du at vi stiller inn mot denne sesongen? Vi har et bra lag som kommer bli bedre og bedre under sesongen. Det er spennende at komme til et så ungt lag med masse talent på laget. Men også nogen mer rutinerede spillere.

Hvordan blir det å ta fatt på første sesong i både ny liga og rolle? Tror samarbeidet med TES blir bra og vi har fått en god start her i oppstarten. At komme til en ny liga etter 12 år i Danmark føles inspirerende!

Hva er målsettingen for sesongen? Målsettingen er at ta et skritt videre fra siste sesong. Men ligaen er jevn så det er viktig at vi har fult fokus i hver kamp!

Hvilken spiller ser du for deg at tar størst steg denne sesongen? Det er flere spillere som kan ta store steg. Jeg synes at Fartum har mange spennende egenskaper og er meget seriøs i treningen sin. Men som sagt så har vi mange unge spillere som kan ta store steg. Tror også at Roald vokser inn en mer som vår forsvarsjef.

Kaptein Emil Midtbø Sundal

Hvordan føler du at vi stiller inn mot denne sesongen? Føler vi står sterkere nå enn på samme tid i fjor, men det er såpass jevnt mellom mange lag at skader og marginer kan være med å bestemme. Målet er å prestere bedre enn vi gjorde sist sesong og sikre oss en sluttspillplass. 3 lag som skiller seg ut (Dhk, elverum og arendal) bak der kan alt skje.

Hvilket lag tror du blir årets overraskelse denne sesongen? Vanskelig å vite hvem som blir årets overraskelse, men jeg synes vi har flere spennende typer som absolutt kan sette sitt preg på Rema1000-ligaen. Kan godt hende at vi blir en positiv overraskelse.