Før kamp mot FyllingenBergen – Bækkelaget

Før kamp mot FyllingenBergen

Etter en uavgjort og seier i de to åpningskampene for sesongen er gutta klare for 3 runde av Rema 1000-ligaen. Turen går i morgen for våre unge og talentfulle gutter til Bergen for å møte FyllingenBergen.

FyllingenBergen har startet sin sesong med et tap mot Drammen, og et uavgjort mot Haslum.

«Fyllingen er et av lagene som har variert mye de første kampene. Fra gode omganger både mot Haslum og DHK til det helt motsatte. Det er et litt annerledes lag å møte i år enn i fjor. Gode skyttere og gode duellspillere på flere plasser. De er litt uberegnelige da de kan spille 5:1/6:0 og 7 mot 6. Man vet liksom aldri helt hva de kommer med.» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

Tom-Eirik Skarpsno jubler for scoring mot Arendal. Foto: Ulrik Rød

I innbyrdesoppgjør gjør ikke BSK en god figur mot Fyllingen over de siste 5 kampene, hvor 4 av de har endt med et tap. Sist BSK spilte i Bergen endte kampene hele 40-37 i favør Fyllingen.

«Ser på fyllingen som en tøff motstander borte i Bergen, det er et lag med mange gode kvaliteter og trøkk. Men ser ikke på det som en umulig oppgave, men vi må krige for 2 poeng. Vi må passe oss for kontra/ ankomstfasen til Fyllingen. De har også en god målvakt, så er viktig for oss at vi ikke gir han en god følelse inn i kampen. Setter vi angrepene våres og jobber disiplinert hjem skal dette gå vår vei. Vi har hatt en god følelse denne uka etter en fin seier hjemme forrige helg. Litt finjustering på siste trening nå så er vi mer enn klare for kampen!» Sier målvakt Alexander Lein Martinsen før oppgjøret mot Fyllingen.

Følg med på amedia sine streaminsider kl 15.00 for å se kampen.

Alexander Lein Martinsen. Foto: Ulrik Rød