Neste NM runde – Bækkelaget
Emil Sundal i aksjon. Foto: Ulrik Rød

Neste NM runde

Både G20 og herrelaget er klare for neste runde av NM. BSK har høye ambisjoner i begge klassene.

Herrelaget

For herreklassen startet veien med Kjelsås i første kamp i NM. En relativt grei gjennomkjøring for herrelaget som vinner kampen 17-44 i Kjelsåshallen. I neste runde sto ROS på motsatt banehalvdel, og vi vinner tilslutt kampen 28-41. I håndballforbundets livetrekning ble vi trukket opp av bollen for å møte 1 divisjonslaget Fjellhammer den 25. september i Lørenskoghallen. Håper så mange som mulig tar seg turen for å se på gutta.

G20

G20 laget var i Alta 24. august for å spille i en kvalifiseringspulje med Alta og Vålerenga til NM20. For BSK laget ble det en relativt enkel kvalifisering hvor vi vinner både mot Alta 21-38, og mot Vålerenga 17-29. I neste runde av NM20 møter BSK Sandefjord i BSKhallen den 3. oktober kl 19:30. G20 laget har som mål å ta seg til nok en finale etter å ha vært i 5 av de 8 siste finalene.

G20 spiller Christian Ekeberg. Foto: Ulrik Rød