2 poeng hjem fra Bergen – Bækkelaget

2 poeng hjem fra Bergen

Nok en god lagseier for gutta fra Bækkelagshøgda. Kampen mot FylingenBergen blir en kamp med bidrag fra alle spillerne. BSK tar tidlig grep om kampen, og har kontrollen helt tilslutt. FyllingenBergen kommer aldri nærmere enn 2 mål. BSK vinner tilslutt matchen 26-30 i Bergen, og reiser fornøyd hjem med 2 poeng og er ubeseiret i Rema 1000-ligaen. Et ekstra pluss i kampen er at Markus Niva putter sitt første mål for herrelaget.

«Kampen gikk ganske som forventet. Vi spilte bra mot 6:0 og fikk satt et brukbart forsvar selv. Tempoet var litt lavere da Fyllingen absolutt ville dra det ned. De spilte lange seige angrep. Vi starter veldig bra mot 5:1 også endrer de litt som gjør at vi har litt rytmeproblemer, men føler også at vi har ok kontroll på det. Litt svakere defensivt i andre omgang også som gjør vi vi slipper 16, men 15 x 2 framover er stabilt bra.» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno etter de to poengene i Bergen, og legger til om den fine sesongstarten: «Vi har kommet godt i gang, men vi skal fighte hardt videre for å gjøre gode prestasjoner og forhåpentligvis sanke flere poeng i tiden framover

En som var en sterk bidragsyter i kampen er Aksel Strupstad med godt forsvarspill og 8 kasser.

«Er en fantastisk følelse å være ubeseiret så langt, eneste er at vi burde ha klart å vinne mot Follo, da hadde det smakt enda bedre, men kan ikke klage på 5/6 poeng så langt.» Sier Strupstad om starten av sesongen for «Ducksa»

Aksel Strupstad i aksjon mot ØIF Arendal. Foto: Ulrik Rød