Storspill av Johnsen til tross for tap i NM20 – Bækkelaget

Storspill av Johnsen til tross for tap i NM20

Dessverre ender det med et bittert 29-30 mot Sandefjord i kvartfinalen av NM20. Dermed får BSK ikke deltatt i NM20 finalen for andre år på rad.

I kampen lugger det i store deler for Ducksa, og de ligger under allerede 0-3 ila de første 5 minuttene. Deretter blir det en jevn første omgang, og lagene går inn til pause med resultatet 13-13. I første del av andre omgang rykker BSK noe ifra, og det virker som de får en kontroll på kampen. På det meste leder BSK med 4 mål. Det viser seg å være kortvarig kontroll, og Sandefjord bikker kampen til sin favør, og vinner tilslutt 29-30.

Hovedtrener Skarpsno hadde dette å si om kampen, og om utvikling i BSK:

«Det er vel flere ting – men dette er jo et lag som aldri trener sammen. Spillere fra 4 forskjellige miljøer. Elite – g18 BSK, Kjelsås og Nordstrand. Samtidig er det forventet at de 5 fra elitestallen skulle dra lasset. Noe de også gjør, men blir også litt slitne. Kombinasjon av det og at flere av de som spilte mye i går ikke har spilt så mye på elitelaget. Bortsett fra Trym. Det blir jo ikke noe fokus på det, annet enn i de respektive grupper. G20 NM er gøy, men det er få kamper og ikke prioritert i forhold til det som er viktigere i BSKs langsiktige utvikling. Klart det er gøy å spille NM og finaler, men den store jobben gjøres nå i elitestallen og i g18/g16 for å videreutvikle de mange talentene vi har. BSK kunne stilt med 5-6 mann til i går med god juniorkvalitet. Det er tross alt viktigere enn om man for en gang skyld ikke er topp 4 i g20. BSK er i rute på talentarbeidet slik jeg ser det.»

Kampen store spiller for BSK er Trym Johnsen som setter hele 13 kasser for laget.

«Det går bra med hodet, en god natt søvn og litt hvile hjelper som oftest på. Det klaffer ikke helt fremover for oss, så vi blir spillende veldig hakkete til tider og finner ikke flyten. Syntes vi kriger bra og står tøft bakover. Men slipper oss ned litt de siste 15 når alt skal avgjøres. Veldig kjipt at det ender som deg ender etter vi har kriget så lenge.» Sier Johnsen som fikk seg et par hodesmeller ute på banen.