Unnskyld til fansen – Bækkelaget

Unnskyld til fansen

I går var det klart for et skikkelig håndballoppgjør mellom BSK og FyllingenBergen i kvartfinalen av NM. Fyllingen var tilstede, BSK fansen var tilstede, men dessverre var ikke vårt herrelag tilstede. BSK’s fans måtte se laget sitt bli spilt ut av hallen av et energisk Fyllingen lag.

Kampen bar preg av mange tekniske feil for Bækkelaget, og dessverre slipper et Fyllingen altfor lett igjennom forsvaret vårt. Målvaktene våre blir skutt i stykker, og vi taper tilslutt kampen 25-37. BB for BSK blir Oscar Lysgård med 5 mål.

BSK fansen fortjener all mulig ros, og de ga seg aldri uansett hvor mørkt det så ut på banen.

«For dårlig og tamt i alle ledd så ingen får godkjent. Rett og slett en prestasjon ingen kan være bekjent. Bare å beklage til alle som så på.» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno etter tapet for Fyllingen.

Spillerne har allerede lovet å skjerpe seg til søndagens Rema 1000-liga kamp mot Fold-St.Hallvard.

«Var kult å se at det møtte flere folk til kamp. Men igjen at vi da ikke presterer er litt trist. Vi har nå fått en veldig fin start på rema1000 serien. Håper derfor folk fortsetter å komme på kamp, og støtter oss etter kampen i går. Er opp til oss nå å vise fansen glede og humør, som igjen gjør at det er kult å komme i hallen og på kamp.» Sier Trym Johnsen som måtte ut med en skulderskade etter 2 minutter av kampen.

Artig med Anda på kampen for de unge. Foto: Ulrik Rød
Toppscorer og BSK’s BB i kampen Oscar Lysgård. Foto: Ulrik Rød