Sliteseier mot Fold – Bækkelaget

Sliteseier mot Fold

Søndag 20. oktober var det nyopprykkede Fold-St.Hallvard som sto på motsatt banehalvdel av BSK Ducksa. Fold kom fra et sterkt resultat forrige runde med seier over Haslum, og BSK hadde mye å revansjere fra NM kvartfinale tapet mot FyllingenBergen.

For BSK sin del starter kampen rotete med en del tekniske feil, svakt forsvar og en veldig god keeper i målet til Fold. Lagene går til pausen med 14 – 16. Etter pausen fortsetter mye av rotet fra BSK, men heldigvis klarer ikke Fold å bygge noen større ledelse enn 3 mål.

Patriksson med en sterk prestasjon mot Fold. Foto: Ulrik Rød

Bækkelaget gjør så noen små grep i forsvar, setter inn på en Patriksson som er gloheit og et publikum som viser en fantastisk støtte fra tribunen. Med det klarer Ducksa å snu dette til en seier, og får to livsviktige poeng for å henge med i toppen. Fansen er virkelig med på å endre matchbildet ute på banen. Spesielt viktig er Alexander Lein Martinsen sin strafferedning som gir BSK en god driv, og pluss at Christian Ekeberg setter et par viktige mål vinner BSK kampen 34 – 30

«Vi slipper oss ned i tempoet til Fold, og de får alt for mye spill innenfor 9m og alt for mange enkle skudd som får passere. Det sliter vi jo med i store deler av kampen. Inntil vi setter merke på Jansrud, da får vi endret kampbildet. Patriksson løser det offensive bra samt at Ekeberg avgjør kampen med to viktige mål på slutten av kampen.» Sier hovedtrener Skarpsno om kampen mot Fold.

«Var deilig å få følelsen av mestring igjen. Har hatt en veldig down periode i det siste. Så var digg å bevise at jeg kan være med i jevne minutter og samtidig levere en grei kamp. Tusen takk til publikum som visste en enorm støtte på slutten av kampen.» Sier Christian Ekeberg etter kampen mot Fold, og sine bidrag i kampen.

Ekeberg setter 3 viktige mål fra venstrekanten. Foto: Ulrik Rød