Har alltid troa på at vi kan slå hvem som helst – Emil Sundal – Bækkelaget

Har alltid troa på at vi kan slå hvem som helst – Emil Sundal

Søndag 03 september gikk turen for våre gutter til Jæren for å spille mot Nærbø. Rogaland laget er et av de tøffeste lagene å møte på bortebane i Rema 1000-ligaen, og kommer fra kun et knepent tap for Drammen og seier mot Elverum på hjemmebane.

For BSK sin del starter kampen med å sakte, men sikkert bygge seg opp en ledelse. Tilslutt kan Ducksa gå til pause med en ledelse 14-19. Andre omgang fortsetter BSK å jobbe opp ledelsen, og har på det meste 7 mål ned til Nærbø. Midtveis i andre omgang begynner BSK gutta å rote litt, og Nærbø reduserer til at det kun står 25-26. Ducksa gjenvinner kontrollen over kampen, og kjemper til seg en 32-24 seier i Jæren. Emil Midtbø Sundal blir kampens BB og toppscorer med 14 kasser.

«Først og fremst er vi fornøyd med prestasjonen i store deler av kampen. Spesielt første 45 var solid håndverk. Også var det sterkt å avgjøre kampen når vi ble tatt igjen etter en litt svakere periode. Og ta med seg 2 poeng derfra smaker godt. Litt endring i midtforsvaret vårt gjorde at vi fikk en god start på kampen. Finner vi flyten og får kampen inn i vårt spor. Tålmodig og fint angrepsspill spesielt første 45 var gledelig. Kommer ikke utenom Sundal med sine 14 mål. Men Fartum avgjør kampen med viktige scoringer på slutten. Og et par sugende returløp når kampen vippet.» Sier hovedtrener Skarpsno.

«Vi hadde snakket mye på forhånd om å pakke godt i midten å stoppe skytterne deres. Det synes jeg vi treffer bra med. Aksel og Roald står fint i midten og Viggo (Wiig) plukker mange baller. Vi skulle også spille disiplinert fremover og ikke løpe på alt. Typisk at man får en dårlig periode i løpet av kampen. Vi brenner litt mye også får Nærbø kontret inn noen lette mål. Mister kampplanen en liten periode der. Har alltid troa på at vi kan slå hvem som helst, men er avhengig av at mange har dagen samtidig. Hadde gode treninger sist uke og så på oppvarmingen at gutta var klare for å gi Nærbø kamp om poengene.» Sier kaptein Emil Sundal om kamplanen, den dårlige perioden i kampen og mulighetene for 2 poeng mot Nærbø.

Emil Sundal i skuddet mot Nærbø. Foto: Solveig Jåstad