God kamp av Elverum – Ræva forsvar – Bækkelaget

God kamp av Elverum – Ræva forsvar

Det var i går duket for toppoppgjør mellom BSK og Elverum i Rema 1000-ligaen. Begge lag har startet sesongen kjempe bra, og har kun et tap hver før kampen.

Første omgang starter med å være jevn, og lagene følger hverandre nesten hele veien inn til pause frem til Elverum rykker litt ifra mot slutten. BSK ender med å spille med en mann mindre nesten hele første omgang grunnet 2 min. Lagene går til pause med stillingen 16-21. Utover i andre omgang fortsetter Elverum å bygge på ledelsen sin. Begge lag bytter mye mot slutten av kampen, og Elverum vinner tilslutt 28-40. BB blir Markus Fartum, og Lukas Karlsson setter flest kasser med 8.

«Synes vi spiller bra offensiv håndball stort sett hele kampen, men vi brenner for mange opplagte sjanser. Så når deres målvakt begynner å redde mye så får vi problemer å henge med. Særlig når forsvarsspillet er så «ræva» i 60 minutter. Det var alt annet enn godkjent. Kjennes unødvendig å tape så stort. Elverum er bra, men ikke SÅ bra. Lukas gjør en god kamp ellers var det vel ganske jevnt over.» – Sier hovedtrener Skarpsno etter onsdagens kamp.