Bortekamp mot Drammen – Bækkelaget

Bortekamp mot Drammen

I morgen er det bortekamp mot Drammen i drammenshallen kl 18.00. BSK ligger før kampen på en fjerde plass i Rema 1000-ligaen, og med Drammen et poeng bak på en femte plass.

Drammenserne kommer fra et 33-25 tap mot Haslum (BSKs motstander på søndag), og en seier i Europa cupen mot Dicken. BSK på sin side gikk på et surt 28 – 40 mot Elverum i forrige serierunde. Dette hadde hovedtrener Skarpsno å si om morgendagens motstander:

«DHK er jo absolutt ett av Norges beste lag, de har forsterket og brukt betydelige rammer på å skaffe seg et lag i norgestoppen. De har vært litt uheldige med skader, så de et litt redusert i forhold til sesongstarten. En får ikke tøffere motstand enn DHK i Norge. BSK må spille som BSK kan. Forsvarsmessig har vi levert under pari et par kamper nå. Så vi må absolutt leverer på et langt høyere og stabilt nivå der om vei skal ha en sjanse mot DHK. Drammen har jo mange gode spillere. Men skuddene til Lie Hansen og kontringene til Horgen må stoppes, ellers blir det tøft.»

Roald Lien i aksjon mot Follo. Foto: Ulrik Rød