Wiig – BSK var klubben som ville satse på meg – Bækkelaget

Wiig – BSK var klubben som ville satse på meg

Søndag tar BSK i mot regionsrival Haslum HK til dyst i den øverste ligaen i Norsk herrehåndball. Både BSK og Haslum kommer fra tap på onsdag mot Drammen (30-29 BSK), og Haslum (28-34 Kolstad). Så det er to revansjesugne lag som står på parketten til søndag i Nordstrand Arena. Jon Reistad, Nicolay Hauge, Joakim Patriksson, Oscar Lysgård og Nikolai Wiig har alle en fortid i Haslum. Vi har snakket en med sistnevnte om kampen i morgen, og hvorfor nettopp han valgte BSK.

«Haslum har et godt lag. Jevnt over bra spillere i alle posisjoner. Øverjordet er muligens ute til kampen mot oss, noe som er synd for Haslum da han kanskje er den viktigste mannen for Haslum. Men fortsatt har de er godt lag med Brevik og Kristensen på hver sin kant, og en bunnsolid Aziz bak i banen som må stoppes om vi skal gå seirende ut av naboduellen.» Sier målvakten.

Wiig redder skuddet forrige hjemmekamp. Foto: Ulrik Rød

«Hvorfor BSK framfor Haslum er flere grunner, men hovedsakelig fordi BSK var klubben som ville satse på meg. Jeg hadde en veldig god tid i Haslum IL, men Haslum HK ville satse i en annen retning på det tidspunktet hvor jeg måtte velge om jeg ville satse på håndballen.»

Joakim Patriksson har den siste tiden vært i god for Ducksa. Foto: Ulrik Rød