2 deilige poeng mot Haslum – Bækkelaget

2 deilige poeng mot Haslum

I går var det klart for et skikkelig lokaloppgjør i Rema 1000-ligaen mellom BSK og Haslum. Lagene lå tett på hverandre på tabellen før gårsdagens kamp. BSK hadde Trym Johnsen og Fredrik Løvberg ute med skade og sykdom til kampen, mens playmaker Sander Øverjordet Andreassen var ute skadet for Haslum.

Kampen i Nordstrand Arena starter jevnt, og lagene følger hverandre tett helt frem til de siste 8 minuttene av første omgang hvor Nikolai Wiig sammen med et godt forsvar bestemmer seg for å stenge buret. BSK går til pause med ledelsen 15-11. Wiigs 8 redninger, og gode kontringer bidrar godt til denne ledelsen i første omgang.

I andre omgang starter Haslum med å knappe igjen ledelsen, og er bare 2 mål bak ved 3 minutter spill. Toppscoreren i Rema 1000-Ligaen våknet så etter kun en spillescoring i første omgang, og hamrer BSK opp i en 6 måls ledelse med 3 kjappe scoringer. Resten av kampen blir en grei gjennomkjøring for BSK, og vinner tilslutt kampen 31-22 mot de røde fra Bærum. Kampens BB blir Aksel Strupstad.

«Man håper jo på å få uttelling for det man har planlagt og trent på men håp og tro er to forskjellige ting. Så hadde vel ikke trodd at vi skulle vinne med slike sifre. Synes vi står bra i etablert forsvar så det handlet mye om å få Haslum til å stå mest mulig 6 mot 6 og ikke gå noen kontringer. Og med såpass bra målvaktsspill og tålmodig angrep så drar vi sakte med sikkert i fra. Wiig står veldig bra hele kampen. Også synes jeg at det var imponerende forestilling av unge Ekeberg, såpass ung og urutinert spiller som leverer så bra. Gøy å se at der fortsatt er litt fart I Patriksson, han har levert bra i noen bakspilleres skadefravær.» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen mot gamleklubben.