Tidligere BSKer nominert til årets spiller i verden – Bækkelaget

Tidligere BSKer nominert til årets spiller i verden

Flensburg-Handewitts, og tidligere BSK spiller Magnus Abelvik Rød er nominert til årets spiller i verden. Høyrebacken var en viktig bidragsyter forrige sesong for at Flensburg tok seriegull i Bundesligaen, og er denne sesongen også viktig i Maik Machulla sitt mannskap. I serien denne sesongen har Abelvik Rød scoret 72 mål, og er Flensburg sin toppscorer. Sammen med Abelvik Rød i den tyske storklubben spiller flere norske profiler som Magnus Jøndal, Gøran Søgård Johannessen og Torbjørn Bergerud.

«Synes det er en stor ære å bare bli nominert med så mange gode spillere. Ikke noe jeg tenker spesielt mye over, men gir selvfølgelig ekstra motivasjon til å fortsette jobbe hardt.» Sier den tidligere BSK spilleren.

Sammen med Abelvik Rød er også Magnus Jøndal, Sander Sagosen og landslagskaptein Bjarte Myrhol nominert til den gjeve kåringen. I 2018 vandt Sander Sagosen prisen.

Gå inn å stem her: http://www.handball-planet.com/nbsc-world-handball-right-back-2019/

Magnus Abelvik Rød i aksjon for Norge. Foto: Beate Dahle