To debutanter inn mot Kolstad – Bækkelaget

To debutanter inn mot Kolstad

Onsdag kveld tar gutta turen til Trondheim og Kolstad Arena. Det er et redusert mannskap fra BSK som stiller til kampen med Trym Johnsen, Nicolay Hauge, Oscar Lysgård og Lukas Karlsson som blir igjen i Oslo. Kolstad ligger på en foreløpig førsteplass i Rema 1000-ligaen, men gikk på et surt 6 måls tap mot Runar forrige serierunde. BSK på sin side gikk seirende ut av sin naboduell forrige søndag mot Haslum, og ligger på en femteplass på tabellen.

Inn for BSK mot Kolstad kommer Nicolay Nordli (18 år) og Fredrik Syversen (17 år). Begge vil få sin debut på det øverste nivået i Norge. Med en gjennomsnittalder på 22 år blir det opp til de rutinerte spillerne som Emil Midtbø Sundal og Joakim Patriksson å lede de unge gutta til seier. Dette hadde hovedtrener Skarpsno å si om situasjonen:

«Vi har dessverre hatt litt trøbbel med skader, sykdom og litt annet så vi er litt redusert. Vi skulle selvsagt hatt alle tilgjengelige men handler om å bruke energi på det vi har muligheter for å bruke. Kolstad har imponert stort i år, solide resultater spesielt på hjemmebane. Utvilsomt et av Norges beste lag pt. I og med at vi har litt smårusk i maskineriet åpner det opp for noen unge. Og læringskurven blir bratt for vi må regne med at de blir å bruke på banen. Alle mann til pumpene.»

Fredrik Syversen og Nicolay Nordli klare for debuten i Rema 1000-ligaen. Foto: Ulrik Rød

Klarer det unge mannskapet til BSK å hamle opp med et godt Kolstad lag?Svaret finner du i kveld kl 1800 på direktesport.no.

Emil Midtbø Sundal må lede et ungt lag fra BSK mot Kolstad. Foto: Ulrik Rød