Nesten mot serielederen – Bækkelaget

Nesten mot serielederen

I går møtte herrelaget Rema 1000-ligaens førsteplass i Kolstad Arena. Med flere spillere ute med skade ble det sett på som en vanskelig oppgave. Noe det også ble, men bare i ca 35 min.

Kampen starter overhode ikke som Bækkelaget håper på, og havner raskt under mot et sterkt lag. En meget god keeper i Kolstad målet gjør dette til en tøff omgang for BSK. Kolstad går til pause med ledelsen 17-11. Etterhvert i andre omgang våkner et BSK lag opp fra de døde, og knepper innpå ledelsen til Kolstad sakte men sikkert. I de siste 2-3 minuttene ligger Kolstad kun foran med et mål, og hadde det ikke vært en dobbel utvisning på Emil Midtbø Sundal litt tidligere kunne resultatet sett annerledes ut. Kolstad vinner tilslutt 27-25. Mye av æren for at BSK kommer inn i kampen er at forsvaret med Alexander Lein Martinsen i spissen stenger til tider buret i andre omgang.

Alexander Lein Martinsen stenger til tider målet i andre omgang mot Kolstad. Foto: Ulrik Rød.

«Vi gjorde en fin kamp i 60 minutter synes jeg. Største forskjellen på omgangene er vår uttelling på gode sjanser. Vi brant alt for mange til å vinne. 6:6 spillet er bra i 60 minutter. Spesielt defensivt i 2.omgang. Aksel var solid igjen» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

Aksel Strupstad leverer nok en gang en god kamp for Ducksa. Foto: Ulrik Rød

Med opp til Trondheim hadde BSK med seg to debutanter fra 18 års laget. Ingen av de to fikk komme på banen, men syntes allikevel det var en positiv opplevelse:

«Kjempestas! Kult og kunne få være med og få med gode erfaringer fra gutta, fin gjeng å dra på tur med tross resultatet.» Sier Fredrik Syversen 17 år.

«Syntes det var utrolig kult og få muligheten til å være med på turen. Ble veldig overrasket over at jeg ble tatt med, men setter selvfølgelig stor pris på det. Var gøy å føle litt på hvordan stemningen var rundt kampen og det var en god erfaring å ha med seg videre.» Sier Nicolay Nordli

Neste kamp kommer allerede på søndag når Follo gjester Nordstrand Arena.

Fredrik Syversen og Nicolay Nordli fikk verdifull erfaring. Foto: Ulrik Rød