Bli med på storkamp på Lillehammer og se vår egen Magnus Rød herje! – Bækkelaget

Bli med på storkamp på Lillehammer og se vår egen Magnus Rød herje!

Foto: HÅVARD HAUGSETH JENSEN

Har du EM-feber og er skuffet over å ikke få oppleve stemningen i Trondheim Spektrum live? Fortvil ikke! Lørdag 15. februar smeller det på Lillehammer med storkamp i Champions League – og forhåpentligvis ny publikumsrekord på norsk jord!

De regjerende tyske mestrene Flensburg-Handewitt, med vår helt egne BKS-gutt Magnus Abelvik Rød i spissen, går i krigen mot de norske mestrene Elverum.

Ikke bare kommer Abelvik Rød, også tre andre stjerner på det norske landslaget er klare til dyst: stjernekeeper Torbjørn Bergerud, superkanten Magnus Jøndahl og mann-mot-mann-kjempen Gøran Søgård Johannessen skal herje for Flensburg-Handewitt i Håkons hall på Lillehammer.

8932 så Norge vinne mot Frankrike. På Lillehammer sikter Elverum seg inn på all-time publikumsrekord og hele 13.000 på tribunene. 8200 billetter er allerede solgt.

Dette sa Magnus rett før kampen mot Portugal: «Jeg vil at folk skal ta turen til Lillehammer for å oppleve det fantastiske arrangementet som blir satt sammen der oppe. Alltid vært drømmen min å spille Champions League i Norge. Jeg skulle helst gjort det for BSK, men håper derfor så mange som mulig fra høgda vil komme å være med å oppleve det. Vi skal gjøre vårt for å slå Elverum.»

Magnus har også lovet autografer og bilder med alle BSK-barna etter kampen!

Elverum har og et håp om å trekke mange BSK-folk, selv om vi kommer til å heie på Flensburg og ikke Elverum. Elverum kjent for massivt liv på tribunen, med synkrone insane-tuter, hardtslående trommeslagere og en solid gjeng som ikke er redde for å rope. I god Erevik-ånd er de også gode til å bue.

Magnus har tidligere uttalt til arrangøren Elverum at han drømmer om en gul vegg av BSKere på Lillehammer:

«Når Elverum tar imot Flensburg i februar har Magnus Abelvik Rød en stor drøm, han håper at hele Bækkelaget tar turen for å lage en gul vegg som farger en hel tribuneseksjon i Håkons Hall. -Det er jo så absolutt drømmen. Jeg håper at fire norske landslagsspillere gir folk lyst til å dra på kamp i Håkons hall. Jeg gleder meg til å komme hjem igjen og få spille Champions League-kamp i Norge og håper på å spille foran så mange som overhodet mulig. -Drømmescenarioet er at man løper inn til en fullsatt Håkons hall med mange venner og bekjente på tribunen, og at det blir en skikkelig håndballfest med fullt trykk på tribunene.» (Les hele artikkelen her: https://ehh.no/2019/11/25/magnus-abelvik-rod-haper-pa-en-gul-stor-vegg-i-hakons-hall/?fbclid=IwAR0cVf22pbeOuSRWNoRPxLn1Gtys1YGVI3Tbzb6YltrFvU7xgKRDpmq5Or8 ) La oss bidra til en gul vegg!

15. februar er første lørdagen i vinterferien. Hva er vel bedre enn å starte ferien med en forrykende håndballkamp? Er du allerede på plass på hytta nord eller øst for Mjøsa, er kampen på grensen til obligatorisk 😉 For alle andre setter vi opp buss fra Ekeberghallen.

PRAKTISK INFO:

Pris for kampbillett er 250,-

Pris for buss tur/retur Lillehammer er 200,-

For påmelding til kamp og evt buss, send mail til Kaja Jørgensen kajajor@gmail.com med ditt navn, hvor mange billetter du ønsker og evt hvor mange som vil sitte på i bussen.

Kampen starter 17.30.

Bussen går fra Ekeberghallen kl 14.30 og returnerer fra Håkons hall ca 19.30.

Det er ikke lagt opp til servering/salg i bussen, så det kan være lurt å ta med litt mat, snacks og drikke.

Det er bindende påmelding.

DEL GJERNE I LAGGRUPPER OG MED VENNER. Vi HÅPER PÅ EN STOR BSK-GJENG!