Strupstad er klar for to nye år i gult og blått – Bækkelaget

Strupstad er klar for to nye år i gult og blått

Den unge strekspilleren Aksel Strupstad signerer ny kontrakt med Bækkelagets Sportsklub Håndball Elite .

Aksel Andre Strupstad er mannen i BSK som ikke alltid snakker mest, men er definitivt den mannen man kan regne med når det skal tas i et tak. Strupstad er sjeldent borte fra treninger, og når han først er det vet man at det ikke er noe tull. Etter flere år i andrerekke bak Kristian Rammel på streken var det endelig unggutten fra Bekkelaget sin tur forrige sesong. Og er det en ting som er sikkert så er det at Strupstad har grepet tak i den rollen med begge hendene.

Sesongen 2018/19 ble Strupstad altså for første gang førstevalget på streken, og leverte varene godt ved å spille tøft i forsvaret og score 79 mål. Det tilsvarer 3,6 mål per kamp. Strekspilleren har fortsatt utviklingen av spillet denne sesongen, og er allerede oppe i 78 scoringer på 16 kamper. Det vil si en økning på 1,3 mål per kamp sesongen 2019/20. Spillet har fått noen svenske lag til å vise interesse den unge «Ducken», men det var BSK han har valgt å signere en ny kontrakt med.

» Jeg valgte å signere for BSK fordi klubben har troen på meg som spiller og gir meg full tillit. Og godt miljø, i tillegg til at jeg kan kombinere håndball med studie. Det som er spennende med prosjektet i BSK er at vi er mange unge, lokale gutter som får vist seg frem i eliteserien. BSK er jo blitt kjent de siste årene som en fantastisk talentfabrikk, som sender spillere ut i Europa.» Sier Aksel Strupstad.

Dette hadde Tom-Eirik Skarpsno å si om å skrive kontrakt med strekspilleren:

«Aksel har vært en av våre viktigste spillere denne og forrige sesong. Han har tatt enorme steg som spiller etter at han fikk sjansen. For BSK er det viktig å gi våre unge gutter muligheter til å utvikle seg og nå de mål og drømmer de har. Aksel passer inn i vårt DNA og det er helt naturlig for oss å bygge stammen vår rundt en spiller som han og andre lokale unge gutter.»