Høgdagutten Trym Johnsen forlenger med BSK – Bækkelaget

Høgdagutten Trym Johnsen forlenger med BSK

Trym Johnsen er klar for en nye periode på 2 år med BSK Håndball Elite.

Den gjennombruddshissige bakspilleren er gutten på laget som lager mye liv og er en gledesspreder både på og utenfor banen. Den tidligere Nordstrand spilleren fikk sin første elitekontrakt for to år tilbake, og begynte å slå seg igjennom på elitelaget mot slutten av forrige sesong. Det er denne sesongen Johnsen har gjort seg til en viktig brikke i mannskapet til Tom-Eirik Skarpsno.

Foto: Ulrik Rød

«BSK har mye fokus på utvikling og de har vist tillit til meg tidligere, derfor velger jeg å fortsette i BSK. Med gode lagspillere og et godt trenerteam, gjør også at jeg blir motivert til å fortsette i BSK. BSK har hatt mange spillere som nå er ute i meritterte og store klubber i Europa, noe jeg ønsker å ta del av. Tes (Tom-Eirik Skarpsno) og Bækkelaget har også vist at de satser på en yngre generasjon videre som jeg er spent på å ta en del av!» Sier Trym Johnsen om hvorfor han har valgt å forlenge med BSK.

BSKs unge bakspiller startet sesongen veldig sterkt, og var hele tiden et faremoment for forsvaret til motstanderne. Dessverre skadet Johnsen skulderen i NM mot FyllingenBergen, og har vært flere måneder ute med skaden. Hittil i sesongen har han 20 scoringer på 11 kamper (Har sittet 5 kamper på benken med skaden, og har kun deltatt i 6 kamper.) Noe som gir han et scoringsnitt på 3,3 mål per kamp han har deltatt i. I sin første sesong på det øverste nivået scoret Johnsen 20 mål på 18 kamper.

Foto: Ulrik Rød

«Trym fikk vel sitt gjennombrudd etter jul i fjor. Han er ung og uerfaren, men kommer til å vokse i den rollen han nå har i BSK. Et par år til på baken på det øverste nivået vil sannsynligvis gi god utvikling og en god eliteseriespiller. Trym er vaskeekte «høgdagutt» så det er viktig for oss å vise neste generasjon at det er mulig å komme på høyt nivå for lokale ambisiøse gutter.» Sier Tom-Eirik Skarpsno.

Foto: Ulrik Rød