Oppdatering om skaden til Reistad – Bækkelaget

Oppdatering om skaden til Reistad

I søndagens kamp mot Fold-St.Hallvard dro Jon Reistad på seg en skade i skulderen. For de som var i hallen var det mye minnet om tidligere i sesongen når Trym Johnsen fikk sin skulder ut av ledd. Noe som satte han på sidelinjen i et par måneder. Heldigvis for BSK og Reistad selv gikk ikke skulderen ut av ledd, men ble heller hardt forslått. Dermed ser ting ikke så mørkt som først fryktet, men han må nok belage seg på en liten periode på sidelinjen. Forhåpentligvis blir den veldig kort.

Jon Reistad slipper med skrekken, og kan være klar for spill igjen om ikke så lenge. Foto: Ulrik Rød

Fysioen til BSK hadde dette å si om skaden til Reistad:

«Han har ikke en alvorlig skade, men fikk en kraftig smell i venstre skulder på kampen på søndag. Det er noe nedsatt bevegelse i skulder idag, og han har hevelse og smerter. Han er er igang med rehabilitering og det er ikke forventet langt skadeavbrekk. Kamp til helga er veldig usikkert, men han følges tett opp.» Sier Nina Markussen

BSK’s flinke fysio Nina Markussen hadde gode nyheter om skaden til Reistad.