Myklebust signerer en ny to års avtale med BSK – Bækkelaget

Myklebust signerer en ny to års avtale med BSK

Sander Rogne Myklebust (21) er klar for to nye år i gult og blått. Strekspilleren går i gang med sin 3 sesong som BSK spiller.

«Jeg velger å signere nye kontrakt med BSK fordi jeg fortsatt tror at dette er den beste klubben jeg kan utvikle meg i, og samtidig bidra til gode resultater for laget. BSK har et veldig bra totalopplegg, med fysioterapeut Nina Markussen og fysisk trener Even Ramsdal ved Oslo Idrettssenter, som følger oss spillerne tett. Samtidig har vi en seriøs og god spillergruppe, med en god blanding av unge og mer rutinerte spillere som har mye å lære bort.» Sier den unge strekspilleren.

Sander Rogne Myklebust i aksjon på linja mot Nærbø. Foto: Ulrik Rød.

Spilleren som ble hentet fra Follo har over de siste to sesongene scoret 54 mål på like mange spilte kamper. I 2018 var han med på å ta sølv i NM20, og var en viktig brikke for BSK. Han er også happy med å få inn den nye hovedtreneren Jørgen Laug.

«Jeg tror det kan bli veldig bra med Laug som ny hovedtrener. Jeg har spilt mot noen av lagene hans tidligere, og har inntrykk av at han er en seriøs og dyktig trener.»

«Sander kom fra 1.div for to sesonger siden. Han har hatt en utrolig tøff konkurrent i Aksel Strupstad. Men Sander har tatt opp hansken og virkelig sørget for konkurranse på linjeposisjonen. Sander har utviklet seg til å bli en solid linjespiller i eliten. Beste av alt er at han ikke har nådd i nærheten av sitt potensiale enda. Jeg er sikker på at vi ikke har sett beste av han på banen.» Sier nåværende hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.