Støtt BSK gjennom den årlige Toa-Tørk dugnaden – Bækkelaget

Støtt BSK gjennom den årlige Toa-Tørk dugnaden

Kjære alle Håndballvenner, 

Nå er det tid for vårens Toa&Tørk dugnad, der vi har sørget for både «Korona-vennlig» bestilling og uthenting.   

Toa&Tørk dugnaden er en viktig inntektskilde for Håndballgruppen og vi oppfordrer til stort videresalg til besteforeldre, slektninger, naboer og overdreven hamstring i kjeller og på loft! Det blir en «Korona-vennlig» utlevering torsdag 14. mai, med en effektiv «drive-through» løsning for henting. Åpent for henting mellom 16-20.

Bestillingsfrist, søndag 10.05.2020
Uthenting, torsdag 14.05.2020

Valgfrie produkter (sekker med Toalett og/eller Tørkepapir):

  • Toa, kr. 315,- pr sekk (består av 7pk a 6=42 ruller pr sekk.)
  • Tørk kr. 370,- pr sekk (består av 8 pk tørk a 4=32 ruller per sekk.)

Du kan bestille dopapir eller tørkepapir her:

Vi oppfordrer alle til å sjekke med andre medlemmer av familien/slekten, naboer og omgangskrets, for å se om det er mulig å bestille ekstra sekker.

Betaling gjøres til vipps ved henting.

Papir som ikke blir hentet innen tiden på torsdagen vil tilfalle klubben.

Hilsen

Håndballstyret

Håndballfamilien består nå av 840 aktive utøvere fra de laveste årsklassene og helt opp i øverste Eliteserie på herresiden og et nyopprykket 2. div på damesiden! For første gang på flere år, så vil vi i 2020/21 sesongen stille med lag på jente- og guttesiden i alle årsklasser + Bring, Lerøy, den nye Jr. serien, 6., 5., 4., 3. og 2. div. og Eliteserien. BSK Håndball har dermed et av landets mest komplette spilltilbud for barn og unge, som vi selvfølgelig er meget stolte av. Våre ambisjoner er å vokse videre og vi oppfordrer alle som kjenner potensielle håndballspillere i alle aldre, om å komme innom for å prøve ut håndball når treningene åpner opp igjen om forhåpentligvis få uker.