Forsvarsjef Lien forlenger med BSK – Bækkelaget

Forsvarsjef Lien forlenger med BSK

Roald Lien skriver forlenger sin kontrakt med Bækkelagets Sportsklub. Forsvarssjefen tar straks fatt på sin femte sesong i gult og blått.

Lien kom til BSK foran 2016-17 sesongen fra Ski håndballklubb. I sin aller første sesong med klubben var han med på å sikre en andreplass i Eliteserien, og dermed spill i Europa.

«Jeg velger å signere ny kontrakt fordi jeg trives godt i Bækkelaget og fordi de gjør det mulig for meg å både spille håndball og studere ved siden av. Å kombinere dette har gått bra til nå og jeg er glad for at det får fortsette slik. Det som er så spennende er at vi er mange ambisiøse unge gutter fra nærområdet. De siste årene har flere fått ta steget utenlands, noe som er utrolig kult og motiverende. For min egen del må det bli å utvikle meg som toveisspiller. Jeg hatt mye tillit bakover og ønsker også en rolle fremover.» Sier Roald Lien

Roald Lien med opp på en sjelden visitt i angrep mot Nærbø. Foto: Solveig Jåstad

«Roald Lien er BSKs badboy og forsvarsbauta. En oppgave som er uhyre viktig i et lag. Men blir kanskje ikke så mye lagt merke til. Roald har vokst med oppgaven og blitt en særdeles god forsvarsspiller i Rema1000 ligaen. Han er også svært seriøs i sitt treningsarbeid og en kulturbærer. Ikke vanskelig å signere en ny avtale med han.» Sier nåværende hovedtrener Tom-Erik Skarpsno.

Den påtroppende hovedtreneren Jørgen Laug er også kanon fornøyd med å ha sikret seg sin forsvarskjempe, men har samme mål som Roald om å få brukt han mer fremover:

«Jeg er veldig glad for at Roald har signert en ny kontrakt med BSK, jeg kjenner han som en ambisiøs og treningsvillig spiller som alltid setter laget først. Det har vært moro å følge hans reise fra en litt forsiktig juniorspiller for noen år siden til nå å være en ordentlig forsvarssjef. Jeg har heller ikke glemt hans ferdigheter fremover på banen hvor det fortsatt ligger et ubenyttet potensiale.» Sier Jørgen Laug.

Jørgen Laug håper å få tatt i bruk Roald mer fremover i banen. Foto Ulrik Rød